Casa traditionala “La lipoveni”Strada Razelm 25

Bine ați venit la Casa Tradițională “La Lipoveni”! Aici, vă așteaptă o călătorie în timp, în inima tradițiilor lipovenești, într-un cadru restaurat cu dragoste și respect pentru autenticitatea culturală. Acest mic colț de poveste vă invită să vă pierdeți într-o atmosfera fermecătoare.

Casa noastră tradițională oferă două camere cu pat dublu, întocmai ca în vremurile de demult, care împărtășesc o baie comună. Aceste camere sunt decorate cu elemente tradiționale lipovenești, oferindu-vă o atmosferă autentică și plină de farmec.

Pe lângă aceste camere, vă așteaptă și un studio generos, care include o cameră dublă, un living confortabil și o baie private, perfect pentru familiile cu copii.  Aici, veți găsi tot confortul și intimitatea necesare pentru a vă bucura de o ședere relaxantă și plăcută.

În curtea casei noastre, veți descoperi o bucătărie tradițională, unde puteți savura delicioasele preparate lipovenești și puteți petrece momente frumoase alături de familie și prieteni.

Aici, puteți lua masa sub cerul liber, simțind razele soarelui și adierea vântului. Fiecare colțișor al acestei case tradiționale este plin de farmec și poveste, invitându-vă să vă bucurați de atmosfera liniștită și autentică a vieții lipovenești. Fie că doriți să vă relaxați în curte sau să explorați frumusețea din jur, Casa Tradițională “La Lipoveni” vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă oferi o experiență memorabilă în inima Deltei Dunării.

Un duș exterior vă răcorește în zilele toride de vară, iar o toaletă suplimentară adaugă un plus de confort.

Pentru a vă completa experiența, vă punem la dispoziție locuri de parcare în curte, astfel încât să vă puteți lăsa mașina în siguranță și să vă bucurați de fiecare moment al șederii dumneavoastră.

Casa Tradițională “La Lipoveni” este locul ideal pentru cei care caută autenticitate, confort și liniște în mijlocul frumuseții Deltei Dunării. Aici, veți găsi mai mult decât o simplă cazare – veți descoperi o adevărată poveste trăită, care vă va încânta și vă va îmbogăți sufletul.

Puteti face rezervari la Casa Traditionala La Lipoveni pe >>>BOOKING.COM<<<

contact-lipoveni
Translate »
Open chat
Informatii despre Pensiunea Anastasia.