Cu o clasificare de 3 margarete, ne mândrim cu serviciile noastre de calitate și cu facilitățile moderne, pregătite să vă ofere o experiență de neuitat în această minunată destinație turistică.

Pensiunea noastră este gândită să vă ofere tot confortul necesar pentru o ședere relaxantă și plină de bucurie. La etajul 1 vă așteaptă patru camere duble elegante, fiecare cu televizor,  baie proprie și aer condiționat, pentru a vă asigura că aveți parte de intimitate și confort maxim.

Parterul pensiunii este dedicat zonei commune. Acolo veți găsi un living spațios, televizor, și o bucătărie complet utilată, perfecte pentru a prepara gustările preferate si pentru momentele de relaxare și socializare.

Etajul 2 adăpostește un apartament generos, compus din două camere duble, un living confortabil, cu televizor, o bucătărie bine echipată și o terasă încântătoare, de unde puteți admira frumusețea complexului lagunar Razim-Sinoe. Fiecare cameră din apartament beneficiază de baie privată și aer condiționat, garantându-vă o ședere plină de confort și relaxare.

În ceea ce privește facilitățile, Pensiunea Anastasia vă pune la dispoziție internet wi-fi gratuit, pentru a vă menține conectați cu cei dragi sau pentru a vă planifica excursiile în Deltă. De asemenea, vă oferim locuri de parcare în curte și în fața pensiunii, pentru a vă asigura că mașina dvs. este în siguranță pe tot parcursul sejurului.

VOIE BUNĂ

Pentru momentele de relaxare și socializare în aer liber, vă invităm să folosiți grătarul și foisorul nostru, unde puteți petrece clipe plăcute alături de familie și prieteni, într-un cadru natural și liniștit.

Cu o atmosferă primitoare și facilități moderne, Pensiunea Anastasia este alegerea perfectă pentru cei care doresc să descopere frumusețea și autenticitatea comunității de ruși lipoveni și a Deltei Dunării,  într-o ambianță confortabilă și prietenoasă.

Rezervați-vă acum șederea și pregătiți-vă să creați amintiri de neuitat într-unul dintre cele mai frumoase colțuri ale României!

Rezervarea se face prin achitarea avansului de 50%.
Perioada minimă de rezervare este de 2 nopți.

Preturile pot suferi modificări pe perioada sărbătorilor. Pentru oferte personalizate, va rugam sa ne contactați: office@anastasia-jurilovca.ro , +40 747 065 296 .

Metoda de plata: cash, transfer bancar, sau plata online cu cardul de vacanta. (Sodexo/Pluxee, Edenred, Up Romania)


Tarife Anastasia:
Cameră dublă: 300 lei/ noapte
Apartament: 700 lei/ noapte

Tarife sarbatori:
Camerele 1 – 4 – 400 lei/ noapte
Apartament : 900 lei/ noapte

contact-anastasia
Camere duble etaj 1 – 240 lei/noapte

Toate camerele de la etajul 1 au pat matrimonial, grup sanitar, aer conditionat, televizor, internet wifi.

Apartament 2 camere – 550 lei/noapte

La etajul 2 avem 2 camere cu pat matrimonial. Tot la etajul 2 se gaseste o bucatarie complet utilata si un living. Camerele au balcon, baie proprie si instalatie de climatizare.

Translate »
Open chat
Informatii despre Pensiunea Anastasia.